AYDIN / EFELER - Aydın Lisesi

AYDIN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ KAHVALTI ETKİNLİĞİ YAPILDI

Aydın Lisesi “Sonbahar Kahvaltısı” 05 Kasım 2023 Pazar günü saat 10.00’da Adnan Menderes Müzesi Restaurantındaki yapıldı. Programa aileler yoğun ilgi gösterdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Osman ERSÖZ “Bu tür çalışmalar ailelerin arasındaki muhabbeti artırıp ailelerle okulu arasında sağlam bir bağ kurarak Aydın Lisesi kardeşliğini perçinlemektedir. Sosyal çalışmalara önem veren Aydın Lisesi, hem öğrencinin hem de velilerin arasındaki sosyal iletişime dikkat ederek hepimizin bir bütün olması için gerekli imkanları sunmaktadır. Bu nedenle Aydın Lisesi idarecilerine ve programa katılan öğrenci ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Okulumuz Müdürü Serkan AKYOL, ”Programı düzenleyen Osman beye ve programa katılan öğrenci velilerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle etkinlikler bizleri birbirimize kenetleyip sevgiyi, kardeşliği paylaşmayı öğretmektedir. Biz Aydın Lisesi Ailesi olarak sadece öğrencilerine eğitim öğretim veren bir kurum değil; öğrencisiyle, ailesiyle, öğretmenleriyle ve çalışanlarıyla ortak paydada buluşan bir aileyiz.” dedi

05-11-202305-11-202305-11-2023

Yayın: 05.11.2023 - Güncelleme: 05.11.2023 14:50 - Görüntülenme: 152