Sınav Takvimine aşağıdan ulaşabilirsiniz

Ock

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce aşağıdaki linkteki kılavuzdaki açıklamalar doğrultusunda Türkiye genelinde 15 -19 Ocak 2024 tarihleri arasında etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir. Buna istinaden okulumuza ait çalışma planı aşağıda yeralan "Aydın Lisesi Duyuru" Web Sitesinde sunulmuştur.

Sınav takvivimini aşağıda görebilirsiniz

Değerli Öğrencilerimiz Sayın Velimiz;

30 Ekim 2023 pazartesi günü, okullar 1 günlüğüne tatil edilmiştir. 30 Ekim 2023 pazartesi günü yapılacak sınavlar 09 Kasım 2023 tarihine ertelenmiştir. Diğer ortak sınavlar ise belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır. Okul İdaresi.

Sınav takvivimini aşağıda görebilirsiniz

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda aşağıdaki görüşme saatlerinde öğretmenlerimizden randevu alarak veli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı I. Dönem Ders Programı yayınlanmıştır.

Okulumuz Fikri Sınai, Mülkiyet Hakları ve Projeler Kulübü'nün hazırlamış olduğu Milli Eğitim Bakanlığı Bilim Uygulamaları Programı kapsamında 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Konferans Salonunda Sempozyum düzenlenecektir. Sempozyumun Konusu "İklim Değişikliği" olarak belirlenmiştir. Program ile ilgili ayrıntılar aşağıda yeralmaktadır.

Sınav takvimi bilgisine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sayın Velimiz,

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı "I. Dönem 2. Veli Toplantıları" 9. Sınıfların 28/11/2022 Pazartesi günü, 10. Sınıfların 29/11/2022 Salı günü, 11. Sınıfların 30/11/2022 Çarşamba günü ve 12. Sınıfların 01/12/2022 Perşembe günü tüm öğretmenlerimizin katılımlarıyla saat 16.00-18.00 arasında yapılacaktır. Okul İdaresi.

Not: Toplantılar saat 16.00'da öğrencimizin bulunduğu sınıfta başlayacak, ardından belirlenen sınıflarda branş öğretmenleriyle görüşmeler halinde devam edecektir.

AYDIN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın Veli,

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Aydın Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 19/10/2022 Çarşamba günü saat 16:30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Bilgilerinizi ve teşriflerinizi saygılarımla rica ederim.

Ferudun KALEM

Okul Aile Birliği Başkanı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda aşağıdaki görüşme saatlerinde öğretmenlerimizden randevu alarak veli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.