Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

Nis

05.04.2021 Pazartesiden itibaren geçerli olacak ders programımız değişmiştir. Ders programına okulsis ten ulaşabilirsiniz.

Değerli Velimiz;

Valilik İl Hıfzıssıhha kurulunun 29/03/2021 tarihinde aldığı karar gereği; 30/03/2021 Salı gününden itibaren 9.,10. ve 11. Sınıflar tam zamanlı uzaktan eğitime devam edilmesi, 12. Sınıfların ise yüz yüze eğitime ve sınavlara devam etmeleri kararı çıkmıştır. Okul İdaresi.

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Aydın Lisesi tüm sınıf seviyelerinde 1. Dönem'e ilişkin yapılamayan güncellenen sınav takvimi 08-19 Mart 2021 tarihleri arasında uygulanacaktır.

II. DÖNEM SEYRELTİLMİŞ YÜZ YÜZE EĞİTİM DERS PROGRAMIMIZ YAYINLANMIŞTIR

Değerli Velimiz ;

Meb gönderdiği genelgeye göre; 9., 10., 11. ve 12. Sınıflarımız 04 Mart 2021 Perşembe günü yüz yüze eğitime haftanın 2 günü geçecek olup, sınıflarımız I. Grup  Pazartesi-Salı  ve II. Grup  Perşembe-Cuma olarak belirtilen günlerde okula gelecekler, diğer günler Okulsis üzerinden aynı anda sınıf ortamındaki derslere katılacaklardır. Çarşamba günleri tüm öğrencilerimiz Okulsis üzerinden çevrimiçi derslerini işleyeceklerdir.

9., 10.,11. ve 12. Sınıflarımızın II. Grupları 04 Mart 2021 Perşembe günü okula geleceklerdir.

Okul İdaresi.

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı

#yks2021 başvuruları yarın sona erecektir.

Şbt

Aydın Lisesi destekleme kursları 15 şubat Pazartesi gününden itibaren tekrar başlayacaktır.Kurs programı ektedir.

Okulumuza ait e-Güvenlik Politikası aşağıda yer almaktadır.

"my technoclass" isimli eTwinning projesi kapsamında  9D sınıfının proje logo seçimi yapılmaktadır. Aşağıdaki linke tıklayarak projemizin logosunu seçmemize yardımcı olur musunuz?

AYDIN LİSESİ SIFIR ATIK PROJESİNE KATILIYOR