Etiket Sonuçları: Teknofest

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah OKUMUŞ ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN TEKNOFEST 2023 Birincisi Aydın Lisesi Öğrencilerimizle Buluştu.

Bu yıl İstanbul'da 3 kategoride 3 takım ile 27 Nisan-01 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Türkiye TEKNOFEST 2023 finallerinde Aydın Lisesi; danışman öğretmenimiz Hakan ÖLMEZ ve öğrencilerimiz Burak Ege BAYRAM ve Yusuf SARIÇİÇEK, Turizm Teknolojileri kategorisinde "Görünmez Heykeller" isimli projeleri ile TÜRKİYE BİRİNCİSİ olarak büyük başarı elde etti.

Aydın Lisesi'ne yaptıkları ziyarette bizleri bu gururu yaşatan Aydın Lisesi öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimizle buluşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah OKUMUŞ ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN  öğrencilerimizden sunumlarını dinlemişlerdir.

Elde ettikleri büyük başarıdan ötürü kendilerini tebrik eden Sayın Okumuş ve Sayın ÖZCAN öğrencilerimizi ve öğretmenimizi ödüllendirerek başarılarının devamını dilemişlerdir.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen TEKNOFEST'e 3 kategoride 3 takım ile katılan Aydın Lisesi; danışman öğretmen Hakan Ölmez ve öğrenciler Burak Ege Bayram ve Yusuf Sarıçiçek Turizm Teknolojileri kategorisinde “Görünmez Heykeller” Türkiye birincisi olarak büyük başarı elde etti.